دستور پخت

طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو 6 نفره

[ad_1]

در این دستور پخت طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو را برایتان بصورت کاملا حرفه ای و کاربردی قرار داده ایم. شما می توانید با مطالعه این رسپی پنکیک پنیر و لیمو را بصورت حرفه ای در منزل برای عزیزانتان طبخ نمایید.

طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو خوشمزه و فوری

جدول زمانبندی طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو

زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
زمان اضافی
مجموع زمان 25 دقیقه
تعداد سرو 6
مقدار سرو
مواد اولیه برای طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو
مواد اولیه برای طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو

مواد اولیه برای طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو

  • 1 و 1/2 فنجان (214 گرم) آرد کامل
  • 3 و 1/2 قاشق غذا خوری (46 گرم) شکر سفید
  • دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق غذا خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک فنجان (236 میلی لیتر) شیر
  • سه چهارم فنجان (180 گرم) پنیر ریکوتا (کم چرب یا پر چرب)
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک الی دو قاشق غذاخوری پوست لیمو (بسته به میزان لیمویی که می خواهید)
  • یک چهارم فنجان (60 میلی لیتر) آب لیمو تازه
  • یک قاشق غذا خوری (14 گرم) کره آب شده
آموزش طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو
آموزش طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو

آموزش طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو

مرحله ۱: یک اجاق برقی را روی حرارت متوسط ​​(یا یک تابه نچسب که روی حرارت متوسط ​​قرار داده شده است) قرار دهید.

مرحله ۲: در یک کاسه آرد ، شکر سفید ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را به مدت 20 ثانیه با هم مخلوط کنید.

مرحله ۳: در وسط مخلوط آرد یک حفره درست کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۴: در یک کاسه بزرگ جداگانه ، شیر ، ریکوتا ، تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کنید تا خوب مخلوط شوند.

آموزش طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو مرحله چهارم
آموزش طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو مرحله چهارم

مرحله ۵: کره ، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط شیر اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مخلوط شوند (کمی سفت می شود ، مشکلی ندارد).

مرحله ۶: بلافاصله مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و فقط مخلوط کنید (خمیر باید کمی حالت قلمبه قلمبه داشته باشد).

مرحله ۷: یک سوم فنجان خمیر را روی اجاق برقی یا ماهیتابه چرب شده بریزید. تا پخته شده و حباب هایی روی سطح پنکیک ظاهر شوند و قسمت پایینی آن که رو به سمت تابه است به رنگ قهوه ای طلایی در آید. سپس آن طرف پنکیک را برگردانید و بگذارید که آن طرف هم پخته شده و به رنگ قهوه ای طلایی درآید.

آموزش طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو مرحله هفتم
آموزش طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو مرحله هفتم

مرحله ۸: در صورت تمایل میتوانید پودر قند را روی پنکیک بپاشید و همراه با شربت افرا یا توت به صورت گرم میل نمایید.

ارزش غذایی پنکیک پنیر و لیمو

در هر وعده:

  • 375 کالری
  • 9 گرم چربی
  • 4 گرم چربی اشباع
  • 105 میلی گرم کلسترول
  • 341 میلی گرم سدیم
  • 358 میلی گرم پتاسیم
  • 58 گرم کربوهیدرات
  • 1 گرم فیبر
  • 11 گرم شکر
  • 10 گرم پروتئین
  • IU 350 ویتامین A
  • 9 میلی گرم ویتامین C
  • 204 میلی گرم کلسیم
  • 4 میلی گرم آهن
دوره آموزش تهیه نان پیشی
دوره آموزش تهیه نان پیشی

نکات مهم و حرفه ای در تهیه پنکیک پنیر و لیمو

نکات مهمی هستند که می بایست در تهیه پنکیک پنیر و لیمو رعایت کنید. این نکات از فوت های کوزه گری برای تهیه کیک ها هستند. شما با رعایت این نکات یک پنکیک پنیر و لیمو بسیار عالی و خوشمزه خواهید داشت.

  • شکر و تخم مرغ کیک ها را نرم می کنند. پس سعی کنید همیشه این دو ماده غذایی را موجود داشته باشید و تخم مرغ تازه هم تهیه کنید.
  • دمای مواد اولیه بسیار مهم است. در بسیاری از موارد نظیر کره از دمای به محیط رسیده استفاده می شود.
  • به نسبت ها و مقدار مواد اولیه در طبخ پنکیک پنیر و لیمو بسیار دقت کنید. نه کمتر و نه بیشتر از این مواد استفاده نکنید.
  • هنگام مخلوط کردن تخم مرغ و شکر این کار را با دقت انجام دهید و سعی کنید شکر و تخم مرغ به خوبی هم زده شود.
  • قبل از اینکه پنکیک پنیر و لیمو را داخل فر قرار دهید حتما فر را روشن کرده و گرم کنید. دمای پخت کیک کلاسیک 180 درجه می باشد. هرگز از فر سرد برای تهیه کیک استفاده نکنید.
  • در نظر داشته باشید که حتما آرد را الک کنید. الک آرد بسیار مهم است. دو بار الک کردن هم امری بسیار مفید است. در نظر داشته باشید که الک کردن آرد باعث می شود که راحت تر با دیگر مواد ترکیب شود.
  • تا جای ممکن سعی کنید از تخم مرغ سرد استفاده نکنید. باز به نکته دمای محیط بر می گردیم. سعی کنید تخم مرغ ها نیز دمای محیط داشته باشند.
  • نکته مرتبط با دمای محیط این است که سعی کنید حداقل 15 دقیقه قبل از کار مواد در محیط قرار بگیرند تا بتوانید از آنها بیشترین کیفیت را دریافت کنید.
  • ظرف های کیک پزی خود را حتما از قبل آماده کنید. ظروفی که در تهیه پنکیک پنیر و لیمو در نظر دارید از آنها استفاده کنید را از قبل کار روی میز کارتان قرار دهید.
  • نکته دیگری که می بایست در طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو رعایت کنید این است که بدانید ارزش غذایی مواد اولیه چقدر است. امروزه بسیاری با در نظر گرفتن جدول ارزش غذایی مواد غذایی را مصرف می کنند.

در بازار مخلوطی آماده برای کیک ها موجود است. این مخلوط دارای آرد – جوش شیرین – وانیل و مواد اولیه پودری برای کیک هاست.

پیشنهاد ما به شما این است که خودتان این مواد را جدا گانه تهیه کرده و با در نظر گرفتن مقدار مواد اولیه پنکیک پنیر و لیمو از آن ها استفاده کنید. با این کار قطعا شما کیکی خوشمزه تر طبخ خواهید نمود.

پنکیک پنیر و لیمو از انواع کیک های مناسبتی
پنکیک پنیر و لیمو از انواع کیک های مناسبتی

پنکیک پنیر و لیمو از انواع کیک های مناسبتی

در نظر داشته باشید که کیک ها هم برای مناسبت های مختلف طبخ می شوند. شاید برای شما مشخص باشد که اساس کیک برای مناسب های مختلف است.

  • کیک عروسی
  • کیک تولد
  • کیک کریسمس
  • کیک سالگرد ازدواج
  • کیک ولنتاین
  • کیک عصرانه
  • و بسیاری دیگر

پنکیک پنیر و لیمو نیز یکی از این کیک هاست.

شما عزیزان می توانید طرز تهیه انواع کیک  و طرز تهیه انواع نوشیدنی و طرز تهیه انواع صبحانه را با بسیاری از طرز تهیه و دستور پخت ها مطالعه نمایید.

کیک ها و آموزش طرز تهیه انواع کیک های خوشمزه و خانگی هم خواندنی است.

امیدواریم از دستور پخت پنکیک پنیر و لیمو راضی بوده و بتوانید یک پنکیک پنیر و لیمو بینظیر را تهیه نمایید. مقاله آموزش کیک پزی بیش از 100 کیک هم خواندنی است.

شما می توانید در دوره های آموزش آشپزی نیز شرکت نمایید. با آرزوی آشپزی عالی برایتان

اپلیکیشن آموزش آنلاین آشپزی را حتما نصب کنید و به عنوان یک کتاب دیجیتالی آشپزی از آن استفاده کنید.

ترجمه و نگارش :‌ سایت آشپزی 1TouchFood

طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو 6 نفره – آموزش آنلاین آشپزی
تهیه پنکیک پنیر و لیمو 1

طرز تهیه پنکیک پنیر و لیمو خوشمزه خانگی محبوب و آموزش پنکیک پنیری با لیمو مجلسی مخصوص پذیرایی و بهترین دستور تهیه پنکیک پنیر و لیمو عالی و خوش طعم با نکات طلایی

نوع:
صبحانه

سبک آشپزی:
ملل

کلمات کلیدی:
پنکیک پنیر و لیمو

بازده دستورالعمل:
6

کالری:
375

زمان آماده سازی:
PT0H10M

زمان پخت و پز:
PT0H15M

زمان کل:
PT0H25M

اجزاء دستورالعمل:

  • ۱ و ۱/۲ فنجان (۲۱۴ گرم) آرد کامل
  • ۳ و ۱/۲ قاشق غذا خوری (۴۶ گرم) شکر سفید
  • دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق غذا خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک فنجان (۲۳۶ میلی لیتر) شیر
  • سه چهارم فنجان (۱۸۰ گرم) پنیر ریکوتا (کم چرب یا پر چرب)
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک الی دو قاشق غذاخوری پوست لیمو (بسته به میزان لیمویی که می خواهید)
  • یک چهارم فنجان (۶۰ میلی لیتر) آب لیمو تازه
  • یک قاشق غذا خوری (۱۴ گرم) کره آب شده

راهنمای دستورالعمل:
آموزش پنکیک پنیر و لیمو را به صورت حرفه ای تقدیم شما دوستان عزیز می کنیم. با تهیه مواد اولیه این پنکیک خوشمزه و یادگیری رسپی آن شما می توانید به راحتی پنکیک پنیر و لیمو را در منزل تهیه کرده و بعنوان وعده صبحانه یا میان وعده همراه اعضای خانواده نوش جان کنید.

امتیازدهی ویرایشگر:

5

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا